søndag 14. februar 2010

Morsdag, valentine og fastelaven ☺Og vi har markert alle 3 ☺ Siden vi viste at det skulle bli en hektisk start på dagen i dag men avreise til håndballcup kl 0900 så ble Valentine gavene utdelt i går ☺ Jeg fikk en flott plante med røde blomster som mannen kjøpte fordi blomstene ser ut som hjerter ♥ Jeg hadde vært så kjedelig at jeg hadde kjøpt 2 bukser til han men de falt i god smak ☺ Den opprinnelige gaven skulle være et bilde av oss som han kunne henge på veggen eller ha på nattbordet. Planen var å redigere det i PS og legge på litt brushes men etter x antall timer så ga jeg opp! Resultatet ble aldri som jeg hadde tenkt. Jeg fikk også morsdagsgaven i går og det var shampoo og balsam kjøpt i frisørsalong ☺ Jeg fikk også et flott kort som T hadde laget og i samme slengen hadde hun laget et kort til pappaen sin og ♥ Selv om vi aldri har gjort noe stort ut av morsdagen er det rart å ikke ha mammaen min her på denne dagen, får liksom en ekstra påminnelse om at hun ikke er her lenger......Vi pleide alltid å gi henne en blomst og kanskje invitere på middag hvis det passa, kjenner litt ekstra på savnet i dag.

Boller hører med til fastelaven og siden jeg prøver å leve litt etter lavkarbo prinsippet hadde jeg funnet en oppskrift på lavkarbo boller, vel, neste år får det bli ordentlige boller eller ingen! De var helt greie og alle spiste opp men jeg foretrekker "vanlige" boller ☺


Har også bakt lavkarbobrød i dag, et lyst og et mørkt slik at jeg har noe å ha pålegget på ☺ Det ble også en posjon med lavkarbo pizzasnurrer men de har jeg ikke smakt på, orket ikke det etter å ha stått i steike og bakelukt i mange timer. Skal ha de til lunsj i morgen så det blir spennende ☺Ellers så har jeg rekt skitur både i går og i dag, været i går var nydelig og vi måtte bare ut og kose oss i solen. Fikk gått en tur i dag og med de 2 misnte etter at bakingen var unnagjort, de er noen racere på ski begge to ☺ Fikk skikkelig vårfølelse i dag når det var varmegrader og kjenner at jeg er mer enn klar for vår!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar