onsdag 3. mars 2010

Jeg digger Kurt!!!!

I dag har jeg vært på en fantastisk akustisk konsert med Kurt Nilsen i Drammen. Tenk om han ikke hadde gått videre fra Idol audition, da hadde Norge gått glipp av en knallbra artist og en strålende musikkpersonlighet. Han virkelig koste seg på scenen og den gleden smitter over på publikum og. Vi satt på første rad og sang med av full hals (dvs vi måtte mime siden det ikke var en type konsert hvor man synger med - hvertfall ikke av full hals ☺) Han fortalte at han var bakfull når han kom til auditon som en kamerat hadde meldt han på og jammen var det bare så vidt han kom videre og - tenker Jan Fredrik Karlsen er glad for at han sendte han videre ellers så hadde neppe han nådd så langt som han har heller ☺ Jeg har forresten enda ikke hørt en sang av Kurt som jeg ikke liker - sa jeg at jeg var fan ☺☺☺☺ Elin fra X-faktor var og med, hun varmet opp og de sang en duett - for en sår og vakker stemme hun har ☺Hun kommer nok til å nå langt ☺

Kurts audition

En nydelig sang av Kurt

3 kommentarer:

 1. Kurt er kul, ja! Virkelig en flott stemme! Og ser du har vært produktiv både med scrapping og strikking - godt jobba!

  SvarSlett
 2. Jeg digger også Kurt, han har en helt unik stemme som jeg bare elsker altså!!

  Ha en fin kveld!
  Klem fra Maren :]

  SvarSlett
 3. Så ikke denne før nå :) - jeg var på samme konsert som deg (i Drammen Teater) - og er også STOR fan av Kurt Nilsen. Fantastisk stemme!! :)

  SvarSlett