lørdag 13. august 2011

Utslitte favorittsko

Denne ble lage til en utfordring hvor det skulle brukes osteklut evt gasbind, siden jeg ikke hadde osteklut måtte jeg ta en tur i medisinskapet og der fant jeg gasbind ☺ Ble ganske fornøyd med denne loen og syns det er et morsomt minne å ta vare på på denne måten ☺

6 kommentarer:

 1. Utrolig stilig lo, søte detaljer og herlig med håndskrevet tekst. Har kost meg i bloggen din og likte veldig godt allle bildene fra New York. Dit vil jeg også.

  Ønsker deg en riktig fin lørdag.

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 2. Festlig LO med kul bindebruk og gasbind gjorde ele forskjellen.
  Spreke farger som gjør meg glad og mye luft rundt gjør en fin helhet i det.

  Klem Renate

  SvarSlett
 3. Hehe kule bilder..er ikke greit med ødelagte favsko. Hadde en bukse en gang som jeg gråt over da jeg måtte kaste den:( hihi) Fikk et næært forhold til den, helt sjukt.

  Liker den rene og gjennomførte stilen!

  SvarSlett
 4. Så stilig LO med friske farger og kule detaljer :-) !! Blir så glad hver gang jeg ser tøffe gutte-LO'er :-)

  Beklager sent svar fra meg på produsent på stjernearket. Jeg har prøvd å finne det ut, men klarte ikke finne/huske produsent. Men vet jeg kjøpte det på Bikuben for mange år siden.
  Ønsker deg en fin uke!

  Klem, Marianne

  SvarSlett
 5. He,he, he. Alt vi scrappere dokumenterer. Men det var en herlig bildeserie, og et stilig oppsett. Digga bruken av stjerner.

  SvarSlett
 6. Oj! For en herlig layout! Den like jeg skikkelig godt :-) Spesielt del L du hadde brukt en oppned 7 for å lage! Stilig!

  SvarSlett